Kazio Kierpaul f.1952 - banjo, diatonisk harmonika, vokal (kapelmester)

Har i over 25 år været særdeles aktiv på den danske musikscene som musiker, kapelmester, komponist og bandigangsætter. Dannede i 1988 orkesteret "Karlekammeret" som siden skiftede navn til det bedre dækkende The Original Danish Polcalypso Orchestra,

Hans Leonardo Pedersen f. 1942 - altsaxofon, klarinet, kor.

Hans er en legende indenfor dansk Jazz. Hans eget orkester har eksisteret i over 40 år og han selv har medvirket i et utal af sammenhænge indenfor dansk jazz, folke og verdensmusik. Med i The Original Danish Polcalypso Orchestra siden starten.

Morten Dreyer f. 1959 - tenorsaxofon, kor.

Også uddannet på det rytmiske konservatorium for 11 år siden. Har siden spillet i mange Jazz- og fusionssammenhænge. Underviser ved Køge Kommunale Musikskole. Med i The Original Danish Polcalypso Orchestra siden 1990.

Søren Berggreen f. 1948 - guitar, kor.

Søren er af den gamle "Christianshavnerskole" fra slutningen af 60'erne. Har været musiker siden da og spillet i utallige rock- og jazzsammenhænge. Med i The Original Danish Polcalypso Orchestra siden 1993.

Jesper Nørløv Arnholtz f. 1967 Congas, percussion, kor

Jesper er en glad dreng der kom med i orkesteret i 2010. Har spillet med navne som Maria Montell, Nik og Jay, Hugo Rasmussen, Daniel, NIghtfever, salsaorkesteret VIVA samt mange mange flere

André Sørensen f. 1960 - bas, kor.

André er siden 1980 været en meget brugt bassist indenfor rock- jazz og nu også verdensmusiksammenhænge. Det sidst ankomne medlem af The Original Danish Polcalypso Orchestra (siden 1997)

Claus Fossing f. 1955 - trommer, kor.

Claus havde en baggrund indenfor pop- og countrymusikken da han kom med i The Original Danish Polcalypso Orchestra ved orkesterets start. Siden har han udover dette spillet med i mange sammenhænge indenfor dansk folkemusik. (Danish Dia Delight m. fl.)